Studii de caz

Hodis Film

Hodis Film este un studio de producție video, o companie "soră" a Hodis Media, oferind un larg spectru de produse: reclame video, filme de identitate corporativă, filme de prezentare, videoclipuri muzicale.

Transilvania Fashion

Transilvania Fashion a adus pe catwalk manechine formate în cadrul cursurilor proprii, colaborând cu mari agenții internaționale precum Major, Elite sau Next.

See With Your Heart

See With Your Heart este un program de workshop-uri în care fiecare poate găsi atât răspunsuri la întrebări legate de existență și de propriul sine precum și soluții la dificultățile întâlnite în viață.

Mark Information

Înființată în 1981, Mark Information este o companie inovatoare de software, care oferă soluții de management al forței de muncă. Având birouri în Danemarca, Suedia, Norvegia, Marea Britanie și România și peste 300.000 de utilizatori, Mark Information ProMark este lider de piață în sectorul său. Sarcina noastră este dezvoltarea unei noi interfețe pentru aplicația de bază, ProMark.

Neogrid

Neogrid Technologies ApS este o companie daneză specializată în vizualizarea, monitorizarea și controlul inteligent în domeniul energetic, punând la dispoziția clienților săi soluții de management al consumului de energie. Pornind de la schemele funcționale ale clientului, am dezvoltat designul UX/UI al produsului software de referință – PreHEAT.

Twinca

Twinca este o companie daneză, unul dintre liderii mondiali în automatizarea proceselor în fermele de animale crescute pentru blană. În aceste ferme sunt crescute sute de mii de exemplare, orice operațiune având o precizie absolută.

Wirtek

Wirtek este un departament al Wirtek A/S Danemarca, o companie care oferă servicii complete în domeniul dezvoltării de produse informatice. Printre clienții lor se numără companii precum Nokia sau Texas Instruments.

Adira

Adira este prima firmă acreditată de către ministerele de resort din România pentru a selecta și plasa studenți români pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

Crama Bauer

Oliver Bauer, german de origine, a venit pentru prima dată în Romania în 2003, devenind oenologul cramei Stirbey. Remarcând potențialul deosebit al viticulturii românești, a decis să își înceapă și propria afacere.

Universitatea Babeș-Bolyai

Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca este una dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ superior din România. Având peste 39000 studenți precum și o mare diversitate de specialități oferite (105), este una dintre cele mai importante universități din România.

Commerzbank

Commerzbank AG este a doua bancă din Germania ca mărime, după Deutsche Bank. Având sediul în Frankfurt, banca are numeroase activități în interiorul țării și la nivel internațional, inclusiv în Asia sau America de Nord.