Despre noi

Hodis Media este o agenție de branding și design, unde cel mai important lucru este ca satisfacția noastră să fie cel puțin egală cu satisfacția clientului nostru. Și asta pentru că ne place cu adevărat ceea ce facem.

Oamenii

Competențe diferite, aceeași pasiune – lucrul bine gândit și bine făcut. De la viziunea de ansamblu la ultimul detaliu, un întreg proces creativ e marcat de amprenta fiecăruia. Totul contează – câte au văzut, cât au citit, cât au iubit. Un logo nu e doar un logo, e distilatul experiențelor, al trăirilor, al culturii generale, vizuale sau organizaționale asimilate într-o viață.

Roxana Hodiș-Mîndraș

Arhitect pasionat de urbanism, amenajări interioare și design. Design de mobilier, de obiect sau de orice arată bine și folosește la ceva. Cu o atenție diabolică la detalii fără să piardă niciodată din vedere întregul, modelează metodic forma și volumul până le înscrie, elegant, în rigorile conceptului funcțional.

Cosmin Hodiș-Mîndraș

Grafician și designer, pasionat de lectură și computere, nu se dă în lături de la programare dar nici de la regie. Montează video, filmează și sâcâie mereu tipografii în căutarea culorii perfecte. A încercat mereu să-și transforme hobby-urile în profesie, și n-au fost puține... Cel mai mare coșmar? Un monitor necalibrat.