Servicii

Înainte de toate, o cafea perfectă. Nimic nu merge, fie că e dis-de-dimineața, fie că e seara târziu, fără o cafea bună.

Dezvoltare și design web

În zilele noastre prezența web este o țintă aflată într-o continuă mișcare. Nu doar tehnologiile care motorizează web-ul evoluează spectaculos de la o zi la alta, ci și dispozitivele conectate – ceasuri de mână inteligente, telefoane mobile de toate formele și mărimile, tablete, netbook-uri, laptop-uri sau desktop-uri.

Un site, multiple posibilități

Un site trebuie să-și adapteze dinamic forma pentru a livra în mod optim conținutul pe diferite dispozitive. Se numește design "responsive" și a ajuns să fie un factor determinant al rangului pe care Google îl alocă rezultatelor unei căutări, fiind penalizate site-urile cu design fix.

În același timp, site-ul trebuie să fie ușor de administrat și de editat. De aceea folosim Drupal, o platformă de management al conținutului, care asigură o bază robustă, sigură și ușor de utilizat. Milioane de site-uri și aplicații on-line folosesc Drupal, cum sunt Casa Albă, Banca Mondială sau MTV.

Branding

Brandul e cheia de boltă a întregului efort de promovare. Ce viziune aveți despre brandul dumneavoastră? Vă reprezintă cultura și filosofia companiei? E relevant pentru produsul sau serviciul pe care îl oferiți? Putem afla răspunsurile împreună.

E un logo, o culoare sau un slogan?

Brandul este personalitatea companiei și a coordonatelor ei definitorii – viziune, misiune, produse sau servicii. Mai mult, este felul în care publicul înțelege aceste valori și felul în care se raportează la ele. În esență nu creăm un brand, acesta este rezultatul interacțiunii publicului cu ceea ce putem oferi de fapt – fundația solidă a brandului.

O problemă de identitate

Identitatea este vocabularul și gramatica limbajului brandului, felul în care acesta se face văzut și cunoscut. Este logo-ul companiei și al produselor, paleta cromatică, corpurile de literă folosite, sunt pliantele, cataloagele, cărțile de vizită sau signaletica birourilor sau ale magazinelor, e arhitectură sau amenajare interioară, toate supunându-se unui set de reguli clare și unitare.