Universitatea Babeș-Bolyai

Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca este una dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ superior din România. Având peste 39000 studenți precum și o mare diversitate de specialități oferite (105), este una dintre cele mai importante universități din România.

Identitate, Dezvoltare web

Date Electorale Românești

Date Electorale Românești este o platformă de date susținută de CNCSIS-UEFISCSU/UEFISCDI prin proiectul Predictori Micro și Macro ai Comportamentului Electoral în România Post-Comunistă. Acesta este un proiect de cercetare a datelor electorale specifice României. Pornind de la date existente, proiectul își propune să contribuie la înțelegerea opiniilor, preferințelor, culturii politice și preferințelor sociale și economice care sunt fundamentale pentru funcționarea procesului democratic din România.

Știu cu cine ai votat

... și am o idee destul de clară cu cine vei vota și de acum încolo. Destinat mai degrabă cercetătorilor din mediul academic, site-ul este o colecție copleșitoare de informații, atent ordonate, acoperind România și Republica Moldova din 1990 încoace. Site-ul are un design minimalist, potrivit scopului pe care îl servește.

RED logo

Orice proiect care se respectă trebuie să aibă un logo, iar Date Electorale Românești nu face excepție.

Dezvoltare web

Centrul pentru Studiul Democrației

Centrul pentru Studiul Democrației a fost înființat în anul 2006 în cadrul Departamentului de Științe Politice, Facultatea de Științe Politice și Administrative, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj, România. Temele abordate în cadrul centrului ilustrează provocările majore cu care se confruntă România, respectiv depășirea moștenirii regimului anterior precum și asigurarea succesului integrării europene.

Un nou site

În 2012 a devenit necesară construirea unui nou site, care să prezinte și să arhiveze activitatea științifică a Centrului. Am identificat și implementat soluții care să răspundă nevoilor specifice ale clientului, rezultând un site modern, cu un design minimalist și aerisit.