Adira

Adira este prima firmă acreditată de către ministerele de resort din România pentru a selecta și plasa studenți români pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

Dezvoltare web, UX/UI

Un nou site

Te-ai săturat să pierzi vremea inutil în vacanță și vrei să vezi America, făcând și un ban în timpul acesta? Atunci site-ul adira.ro este prietenul tău. Pentru că ne-am străduit să-l facem prietenos.

Adaptabilitatea, condiție a evoluției

Clar, curat, minimalist, cu o paletă cromatică vie, site-ul se adaptează la orice dispozitiv. Sistemul de administrare e ușor de utilizat și performant în același timp, diferitele oferte putând fi adăugate sau marcate ca fiind expirate cu un singur click.

Identitate

O nouă identitate

Înființată în 1993, adică de mai bine de douăzeci de ani, Adira avea nevoie de o reevaluare a identității vizuale și a prezentării brandului în totalitatea lui.

Noul logo

Adira „vă pune pe hartă”, trimițându-vă în cele mai minunate locuri din Statele Unite (pentru detalii, consultați oferta de job-uri pe site). Acesta fost conceptul care a stat la baza rebranding-ului. Cu variante simple și complexe, logo-ul poate fi ușor tipărit la diferite dimensiuni, rămânând clar și lizibil.

Identitate vizuală

Pliante, mape, cărți poștale, bannere, mesh-uri. Cam tot ce înseamnă identitatea vizuală a unei companii care se respectă. Și cec-uri. Serios. Din când în când, dau premii.

Cărți de vizită

Bineînțeles, nu există niciun George Popescu la Adira. Am fi putut să-l botezăm Lorem von Ipsum, pentru cei ce gustă glumele cu specific tipografic.