Hodis Film

Hodis Film este un studio de producție video, o companie "soră" a Hodis Media, oferind un larg spectru de produse: reclame video, filme de identitate corporativă, filme de prezentare, videoclipuri muzicale.

Dezvoltare web

Portofoliul

Cu toate că există o sumedenie de platforme pe care se poate crea un portofoliu video (YouTube, Vimeo, etc.), nimic nu se compară cu un site dedicat.

Simplu, clar, la obiect

Un portofoliu on-line trebuie să pună în valoare lucrările publicate, design-ul site-ului fiind un suport discret al acestora.

Bun venit în Partea Întunecată

Toată lumea ar începe să fluiere dacă într-un cinematograf cineva ar uita luminile aprinse după începerea proiecției, așa că am stins și noi luminile, adoptând o temă vizuală întunecată. Discretele accente cromatice amintesc de paleta cromatică atât de dragă lui Michael Bay.

Identitate

Identitatea

Pentru că un logo face cât o mie de cuvinte.

Logo

Am elaborat un logo simplu și robust, ușor de reprodus la cele mai diverse dimensiuni, de la ecranul telefonului mobil până la proiecția pe un ecran de cinema. Desenul se folosește de spațiul negativ pentru a releva inițialele HF.

Cărți de vizită

Multe elemente tipărite – pliante, cataloage, etc. – dispar fiind înlocuite de echivalentul lor digital, site-ul, portofoliul ori magazinul on-line. Nu și cartea de vizită, o formă de respect atât față partenerul căruia i-o înmânăm cât și față de brandul pe care îl reprezentăm.