Twinca

Twinca este o companie daneză, unul dintre liderii mondiali în automatizarea proceselor în fermele de animale crescute pentru blană. În aceste ferme sunt crescute sute de mii de exemplare, orice operațiune având o precizie absolută.

Dezvoltare web

twinca.dk, v2.0

Construit în anii 2000, site-ul Twinca își arăta deja vârsta. Design fix, neadaptabil la lățimi diferite de ecran, funcționalitate spartană, unelte învechite pe partea de administrare. Una peste alta, o provocare.

Un nou site

Am construit site-ul păstrând identitatea companiei, introducându-i însă funcționalități noi. Site-ul este bilingv, iar adăugarea de noi limbi este facilă. Bineînțeles, designul este „responsive”, adaptându-se la dimensiunea oricărui dispozitiv. Am implementat și un forum, extrem de necesar echipei de suport tehnic.

Tutorial

TwincaStep – Curs de utilizare

Tehnologizarea unei ferme crește productivitatea și scade cheltuielile, însă adesea îi poate ridica fermierului probleme existențiale: Eu pe ce buton apăs acum, pe cel verde sau pe cel roșu?

TwincaStep

TwincaStep este software-ul care controlează mașinile produse de Twinca, asigură managementul familiilor de animale, controlează starea lor de sănătate, ș.a.m.d. Este extrem de specializat, având o versiune server care rulează pe PC-uri și o versiune client care rulează pe dispozitive mobile. A apărut astfel necesitatea producerii unui curs video introductiv care să-i clarifice utilizatorului câteva chestiuni fundamentale.